tirsdag, april 11, 2006

Julmiddag og jungeltur

Vi var faktisk så heldige at vi ble invitert på julemiddag ombord hos S/Y Sissa! Og hvilken middag!! En fantastisk middag med pinnekjøtt fra Norge ble servert av Sissa's besøk fra Norge, Lisbeth og Odny fra Arendal. Endelig en skikkelig julemiddag! Tusen takk for maten :-)
Vi spiser oss mette:

Pinnekjøttet:


Vi dro så videre nordover, her ser dere hvordan Øystein tilbringte reisen:

På Dominica traff vi igjen Helen Kate og vi avtalte å ta en sikkelig jungeltur opp til en foss langt avgårde. Guiden var en konstant mariuana-røykende lokal rastamann.
Turen gikk gjennom busk og kratt og oppover selve elven:


Vi så noen fine sopper på et tre:

De sprekeste måtte vente ganske mye: (Guiden fremdeles sprekest selv etter minst 3 joint's på veien, huff vi må trene mer)

Elven var proppfull av disse krabatene:

Turen var skikkelig slitsom og lang, vi begynte faktisk å lure på om guiden vår visste hvor vi skulle eller bare gikk oppover elven i håp om å komme til ett fossefall tilslutt.
Vi er veldig glade for å nesten være i mål:

Mål i sikte:

Belønningen (Det var ganske kaldt vann, ikke kaldt som dere har det hjemme men kaldt):

Fantastisk deilig å slappe av etter en dusj:

Tøff firfirsle:


Turen gikk så videre til Antigua via 2 stopp på Guadeloupe og endelig er fremme og ankret opp rett utenfor "Nelson's boatyard" i English harbour, Antigua.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sonja og Øystein - nå har dere feiret jul, men dere har allikevel gått glipp av en ordentlig norsk vinter! Skjønt den er ikke riktig slutt; det er fortsatt skiføre rundt Oslo og det kommer fortsatt snø, selv om den ikke legger seg.

Nå lengter vel dere snart hjem til 3 grader og sludd, tenker jeg...

12 april, 2006 12:41  
Blogger Sonja said...

Arnor,

Vi lengter litt hjem ja, men ikke til sludd og snø! Vi lengter etter den norske sommeren på sitt beste. Det er faktisk veldig flott hjemme også. Vi begynner også å bli litt lei den "caribiske" måten å leve på...

13 april, 2006 17:18  

Legg inn en kommentar

<< Home